Wo 25/10/17 Denken en Bouwen

Volgende vergadering van Denken en Bouwen gaat door op woensdag 25 oktober 2017 om 20u bij Margot (letser LD0106). Alle leden zijn welkom!. Geef jouw agendapunten door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Maarten Vanoutrive en Walter Lever. Zij coördineren de vergaderingen van Denken en Bouwen.

Denken en Bouwen is de denktank van Lets Durme. Er worden ook beslissingen genomen in het belang van de letsgroep Lets Durme. Alle leden zijn welkom.Thema’s die leden aangeven en verder worden opgenomen in de vergaderingen van Denken en Bouwen : Pluimengrenzen, blijven letsen, hoe barrières weghalen die het letsen in de weg staan, gelegenheden creëren om te letsen, prikbordideeën letsfeest bekendmaken, elkaar ontmoeten en leren kennen, bestuursmodel, smoelenboekje, werken met stroomkringen en organisaties, facebookgroep, huishoudelijk regelement, evoluties Lets in Vlaanderen, interletsen, toegang tot schaarse goederen, conflictenbehandeling, letser in de kijker, letscadeaubonnen, kunnen we expirimenteren met luxegoederen naast basisgoederen, uit de pluimenput geraken, de verzekering.

Zon 24/09/17 Feest Lets Durme

Het jaarlijks letsfeest gaat door op zondag 24 september 2017 van 14u tot 19u met potluck bij Jacqie in Wachtebeke (letser LD0089).  Er zal een letsmarkt zijn en mogelijkheid tot bevraging en participatie aan de denktank voor de toekomst van Lets Durme. Alle leden krijgen hiervoor nog een uitnodiging. We willen er een feestelijke editie van maken want Lets Durme bestaat 11 jaar!