Werkgroepen Lets Durme

Denken en bouwen is de denktank van Lets Durme. Deze vergaderingen zijn voor leden die mee willen denken en bouwen aan de toekomst van de letsgroep. Walter Lever en Rosario Morillo coördineren Denken en Bouwen. Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkgroep onthaal brengt letsers samen die nieuwe letsers onthalen. Wil je meewerken aan de onthaalgroep, contacteer dan Josée Reyniers of Bart Vercauteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle leden kunnen een letsmarkt organiseren. Je bepaalt een datum en stelt jouw tuin of huis open voor alle letsers. Je kan hiervoor andere leden van lets Durme contacteren voor hulp. Heb je interesse, stuur een mailtje en we helpen je met de organisatie.

Je kan ook een letscafé organiseren. Alle leden mogen intiatief nemen. Jij bepaalt het thema, laat het ons weten!

Alle leden kunnen vrije initiatieven nemen zoals letsstik, kledingruil, ruilfeest, picknick, fietstocht, bezoekjes..., laat het ons weten.

Nieuwsberichten en verslagen zijn te vinden op eLand voor leden.

Werkgroep letsfeest organiseert één keer per jaar in september het Letsfeest. De verjaardag van Lets Durme wordt dan gevierd! Iedereen is dan welkom. Conctacteer Walter Lever voor de organisatie van het feest.

Website: Leden die interesse hebben om mee te werken kunnen contact opnemen met Sofie Van Acker op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omwille van privacy en om spam tegen te gaan, zijn alle persoonlijke mailadressen hier niet opgenomen. Je kan ze wel vinden in de contactlijst van eLand.