Lid worden

Neem contact op met Bart Vercauteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan uitgenodigd op één van onze onthaalgesprekken. Daar krijg je alle informatie en kom je te weten als Lets iets voor jou is. Na het onthaalgesprek kan je lid worden en betaal je een borg van € 25. Beslis je later Lets te verlaten en heb je 0 of meer pluimen, dan krijg je de borg terug. Heb je minder dan 0 pluimen wanneer je de groep verlaat, dan houdt Lets Durme de borg ter compensatie. Vanaf 1/1/2017 wordt een ledenbijdrage gevraagd van 5 eur per letsende persoon. Hiermee wordt een verzekering betaald via lets Vlaanderen voor de transacties en activiteiten van Lets Durme.

Zelf contact leggen

Zodra je jouw borg betaald hebt, krijg je alle gegevens om toegevoegd te worden aan ons leden- en adressenbestand. Nu is het aan jou om contact op te nemen met andere Letsers. Wacht niet tot anderen zelf contact opnemen met jou. De ervaring leert dat de nieuwkomers met de meeste zin voor initiatief ook snel de meest actieve nieuwe Letsers worden. Laat je ook niet afschrikken door een teleurstellende eerste Letsuitwisseling. Met sommige Letsers zal het onmiddellijk klikken, met anderen niet.

Heb je een emailadres, dan voegen we je toe aan een mailinglijst en kom je te weten wat andere Letsers aanbieden of zoeken. Wil je pluimen overschrijven of schrijft iemand die jou over, dan gebeurt dat via het platform van eLand. ELand is te vinden via onze website Lets Durme. Daar kan je ook tal van aanbiedingen en vragen plaatsen en kan je Interletsen met nabije Lets groepen. Aarzel niet om eerst pluimen uit te geven en er dan pas te verdienen. Belangrijk is dat je begint te letsen en andere Letsers leert kennen. Zij kunnen ju snel wegwijs maken in het hele systeem. En zodra je wat mensen kent, is de bal aan het rollen.

De beste manier om in contact te komen met andere Letsers, is door deel te nemen aan een Lets activiteit. Let Durme organiseert jaarlijks Lets markten, Lets cafés en een jaarfeest. Daarnaast bestaan er initiatieven die spontaan onder de leden ontstaan zoals tuinwerkdagen, breinamiddagen of droomavonden. Kom ook gerust naar Denken en Bouwen waar de toekomst van de groep uitgestippeld en ondersteund wordt. Alle leden zijn hierop welkom. Actief letser worden vraag wat tijd, energie en zin voor initiatief. Maar de vele mooie contacten en ervaringen die je er aan overhoudt, zijn dat dubbel en dik waard.

Heb je zin om erin te duiken? Schitterend! Bel of mail ons!

Ons rekeningnummer kan opgevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.